top of page
El nostre local i què hi fem

Local Social

Situat al Carrer Provença, 542 esc. A - 1r 3a de Barcelona es troba el nostre local Social on podem gaudir de les activitats i la agradable companyia dels qui hi participen. 

Conferències

Amb la passió i entusiasme que el caracteritza, el Sr. Xavier Salvà ens va transportar en el temps al mon dels gramòfons i la música de les pisarres originals en 78 rpm.

La Sra. Pilarín Bayés ens va sorprendre a tots amb la seva extraordinaria capacitat de dibuixar i parlar a l'hora. Va ilustrar-nos sobre la Filosofia del dibuix integrat al nostre esperit, obsequiant-nos desprès amb tots els dibuixos que va anar realitzant al llarg de la conferència.

Cursos de Pintura

T'agrada la pintar?

Els nostres cursos de pintura faran que les tardes del dilluns siguin un moment creatiu que no et pots perdre!!!

Cursos de Tapis

Es té notícia de l'ús del tapís des de l'antiguitat, amb referències bíbliques, hel·lenístiques i egípcies. A Europa va popularitzar-se a la Baixa Edat Mitjana, lligat als castells i palaus dels nobles, que usaven el tapís per lluir les pròpies armes i com a signe de luxe.

Cursos de Patchwork

El que se'n diu en anglès "patchwork" o "labor de retalls" és una forma de confecció que consisteix a cosir junts trossos de tela en un disseny més gran. El dibuix es basa en general en patrons de repetició construïts amb diferents peces de colors i estampats, tallades, en formes geomètriques bàsiques, que fan que siguin fàcils d'ajuntar.  Cada cop té més adeptes arreu del món.

Concerts

Els concerts al Casal del Metge de Barcelona ens fan gaudir de la música de joves promeses.

Please reload

bottom of page