top of page

 

 

IMPULSAR UNA VIDA ACTIVA 

 

 

 

 

FOMENTAR LA CULTURA

 

 

 

 

CONÈIXER EL NOSTRE PAIS

 

I sobre tot...                      passar-ho bé!!!

ACA promou l'ACCIÓ SOCIAL, la participació de les persones grans en temes que són del seu interès: treballar conjuntament per l'autonomia, la formació i l'accés a la cultura i les tecnologies de la informació. La gent gran té molts coneixements per aportar.

ACA mou un estil humà, generós i alegre, un esperit àgil que comprèn, s'adapta i és present al món d'avui amb la unió de persones motivades pel mateix ideal.

20170621_174614.jpg
Els nostres objectius

Realitzant visites culturals a diferents pobles i comarques de casa nostra, amb el propòsit d'ampliar l'horitzó del nostre sentiment d'identitat col·lectiu, de conèixer més el país on vivim i de consolidar també les nostres relacions socials. Una permanent recerca de lligams històrics és sinònim d'una sana inquietud espiritual i de solidaritat.

Incentivant les inquietuds intel·lectuals amb la programació de conferències socioculturals, de concerts de música selecta, de certàmens poètics, de visites guiades a museus i edificis singulars, buscant sempre incentius que ens ajudin a mantenir l'esperit despert i amistosament obert a tot el que ens envolta.

La vida activa fomenta l'optimisme, potencia les nostres pròpies aptituds, ajuda a incrementar les relacions d'amistat i ens permet gaudir d'una bona qualitat de vida, ben rica i plena, en la certesa de que sentir-se útil i disposat a ajudar, és la millor manera d'aconseguir la felicitat pròpia i de fer feliços als que ens rodegen.

bottom of page